Koeman wint, King van schlemiel tot held bij Bournemouth

11 maart 2017, 18:04   Bijgewerkt: 11 maart 2017, 18:19

Ronald Koeman heeft met Everton ook de vijfde thuiswedstrijd in de Premier League in dit kalenderjaar omgezet in drie punten. De formatie uit Liverpool won zaterdag op Goodison Park met 3-0 van West Bromwich Albion, een directe concurrent op de ranglijst.

Everton, met Maarten Stekelenburg opnieuw op de bank, leidde door twee doelpunten in de laatste zes minuten van de eerste helft al met 2-0 bij de pauze. Kevin Mirallas maakte in de 39ste minuut de 1-0, door raak te schieten vanaf de rand van het penaltygebied. Op aangeven van Romelu Lukaku zorgde Morgan Schneiderlin op slag van rust voor de 2-0. In de slotfase kopte Lukaku zelf uit een voorzet van Ross Barkley de 3-0 eindstand op het scorebord.

Ondanks de winst blijft Everton de nummer zeven van de Premier League, maar het heeft nu nog maar twee punten achterstand op nummer zes Manchester United, dat wel nog twee duels tegoed heeft. Bovendien vergrootte Everton met de behaalde drie punten de voorsprong op nummer acht West Brom tot zeven punten.

In de strijd tegen degradatie boekte Hull City een belangrijke 2-1 thuiszege op concurrent Swansea City, waar Leroy Fer in de basis stond en Luciano Narsingh inviel. Omar Niasse zette Hull met twee doelpunten na de pauze op een 2-0 voorsprong, Alfie Mawson deed in de slotfase iets terug namens de bezoekers uit Wales. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen zij echter niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen