Strijdend Heracles buigt achterstand om tegen FC Utrecht

11 maart 2017, 22:19

Heracles is opgeschoven naar het linkerrijtje op de ranglijst. In eigen huis kwam het al vroeg achter tegen FC Utrecht, maar het knokte zich op karakter toch naar drie punten. Aanvoerder Thomas Bruns was de gevierde man met de beslissende goal vlak voor tijd: 2-1.

Na het eerste fluitsignaal was er maar een ploeg die aanspraak maakte op de overwinning. FC Utrecht begon gretig en ging meteen op zoek naar de zoveelste uitzege. Nacer Barazite was tot twee keer toe dicht bij de 0-1, maar stuitte op doelman Bram Castro.

Ook Heracles was slordig in de passing, waardoor het een rommelig duel werd in Almelo. Samuel Armenteros liet zich zoals altijd wel vaak zien, maar kon zelf niet echt tot schieten komen. Aan de andere kant kreeg Haller de kans op 0-2, die hij miste.

Heracles toonde de meeste inzet naarmate de wedstrijd leek te eindigen in een gelijkspel. Het leidde vlak voor tijd toch nog voor een overwinning op de club uit de Domstad. Bruns miste een flinke kans en schoot de bal op Jensen, maar kon 'm daarna alsnog voor open doel binnenkoppen. Dankzij de zege stijgt Heracles naar plek negen. Utrecht blijft gewoon vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen