Wenger reageert op 'Wexit'-protest: "Ik geef het maximale"

11 maart 2017 – Na het pak slaag tegen Bayern München in de achtste finales van de Champions League - over twee duels werd met 10-2 verloren - bereikte Arsenal zaterdag de halve eindstrijd in de FA Cup. De Londense club won in de kwartfinale met 5-0 van vijfdeklasser Lincoln City.

Wenger reageert op 'Wexit'-protest: "Ik geef het maximale"

Arsenal ligt daardoor nog steeds op koers voor de derde FA Cup-eindzege in vier jaar tijd. "Recentelijk hebben we onze fans teleurgesteld. We willen weer naar Wembley om te winnen", reageert Arsenal-manager Arsene Wenger bij BT Sport. "Onlangs kregen we een enorme teleurstelling in de Champions League te verwerken. Daarop moesten we reageren en daarvoor moesten de spelers mentaal sterk zijn."

Wenger is al ruim twintig jaar de manager van Arsenal, maar de fans keren zich de laatste tijd tegen hem. Zaterdag protesteerden ze onder de noemer 'Wexit' weer tegen de Franse oefenmeester. "Maar laten we het niet te veel over mij hebben, want dat is de laatste tijd al vaak genoeg gebeurd", aldus Wenger. "Ik heb doorlopend laten zien dat ik deze club met een maximale toewijding probeer te runnen en zo lang ik hier ben, zal ik dat ook blijven doen. Hoe lang dat nog is? Dat weet ik op dit moment nog niet, maar ik heb mijn enorme loyaliteit laten zien en mijn voorkeur ligt hier."

Eredivisie

gerelateerd