Cocu tevreden: "Hebben ze geen minuut laten voetballen"

11 maart 2017, 23:09

PSV maakte pas in het laatste half uur het verschil met Go Ahead Eagles, niettemin kijkt coach Phillip Cocu bij FOX Sports met een tevreden gevoel terug op de uitwedstrijd in Deventer. De landskampioen won zaterdag met 1-3 in de Adelaarshorst.

"We hebben ze geen minuut laten voetballen", citeert de clubwebsite Cocu. "We hebben veel energie in de wedstrijd gestoken. We probeerden constant druk te zetten. Na de tegengoal hadden we een paar minuten nodig om ons te herpakken, maar dat deden we goed. Ik heb drie prima goals gezien."

Die tegengoal was de 1-1 van Elvis Manu vlak na rust. Cocu vindt wel dat PSV het duel eerder had moeten beslissen. "Als we eerder de 0-2 hadden gemaakt, was de wedstrijd gespeeld geweest", stelt de oefenmeester.

Door de winst verkleinde PSV de achterstand op koploper Feyenoord, dat zondag nog wel bezoek krijgt van AZ, tot vijf punten. "Wij vechten in eerste instantie voor de tweede plaats. Hopelijk brengt deze zege ons dichterbij Ajax", besluit Cocu. Ajax, dat één punt meer heeft dan PSV, speelt zondag nog thuis tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen