Hake: "Heb een FC Twente met twee gezichten gezien"

12 maart 2017, 20:23

FC Twente bleef in de Amsterdam ArenA in de eerste helft prima op de been, maar ging in het tweede bedrijf alsnog met ruime cijfers onderuit. Het werd 3-0 voor de Amsterdammers. Twente-coach René Hake baalt van de tweede 45 minuten van zijn elftal.

"De overwinning van Ajax was verdiend. Ik heb een FC Twente met twee gezichten gezien", aldus Hake op de clubwebsite. "De eerste helft speelden we goed georganiseerd en compact. Daarmee dwongen we Ajax tot een trager spel en foute inspeelpasses. Bij balverlies weet je dat Ajax direct druk zet. Daar moet je onderuit spelen en de kwaliteit in de passing en de keuzes hebben om kansen te kunnen creëren. Dat we daar niet aan toe zijn gekomen is ook een verhaal van kwaliteit."

"De tweede helft hadden we dezelfde plannen, alleen kwam daar niet veel meer van terecht, doordat de compactheid weg was. Je geeft ruimte weg en Ajax voert het tempo op, gaat tussen de linies spelen en trekt de boel uit elkaar. Uiteindelijk speel je jezelf dan naar een verdiende nederlaag", besluit Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen