Barça van hemel naar hel: "Komt niet door duel met PSG"

13 maart 2017, 08:19

Woensdagavond stonden de spelers, staf en supporters van FC Barcelona nog hossend op de grasmat van Camp Nou, na een historische comeback tegen Paris Saint-Germain (6-1 winst na 4-0 verlies). Zondagavond zag de wereld er echter opeens weer een heel stuk anders uit voor de Catalaanse grootmacht. Er werd met 2-1 verloren van Deportivo La Coruña, waar Joselu en Alex Bergantinos de treffer van Luis Suárez ongedaan maakten.

"Dit is ronduit teleurstellend", zegt coach Luis Enrique na afloop. "We wisten van te voren namelijk al dat dit zo'n wedstrijd zou worden. Het was belangrijk om onze groeiende vorm te bevestigen. We startten prima aan de wedstrijd, maar hadden niet de zorgvuldigheid om het af te maken. Onze fouten werden vervolgens genadeloos afgestraft. Het was cruciaal dat zij op voorsprong kwamen. Dit is echt jammer, maar we moeten het accepteren. Er zijn nog veel wedstrijden te gaan en we hebben nog genoeg kans op prijzen. Het is zaak om weer constistent te worden."

Suárez vindt niet dat Barça nog in een te grote euforie verkeerde, na het wonder tegen PSG. "Die wedstrijd heeft ook niet echt zijn tol geëist. We zijn goed hersteld. Depor was echter heel gretig: het liet echt zien dat het uit de onderste regionen wilde klimmen. Hoewel dit een vervelende nederlaag is, laten we de kop niet hangen in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen