Ramos toont en vraagt liefde na tiende van het seizoen

13 maart 2017, 08:58

Sergio Ramos was midweeks in de Champions League-uitwedstrijd tegen Napoli (1-3 winst) al goud waard voor Real Madrid, waarvoor hij tweemaal trefzeker was met het hoofd. De aanvoerder van De Koninklijke flikte het kunstje zondagavond weer, door de winnende te maken tegen Real Betis.

Het was alweer de tiende van het seizoen voor Ramos, die Real Madrid weer een kop bracht in La Liga. "Het was een rare wedstrijd. Het team heeft goede dingen laten zien, terwijl Betis goed verdedigde. Het was een beetje een race tegen de klok, maar gelukkig hebben we de winst nog kunnen pakken en staan we nu weer aan de leiding. Het is mooi dat ik weer de winnende maak, ook al gaat het uiteindelijk om het resultaat. Ik draag mijn goal op aan mijn vrouw, die zegt dat ik dat nooit doe", knipoogt Ramos tegenover Spaanse media.

Real Madrid-goalie Keylor Navas ging bij de goal van Antonio Sanabria allesbehalve vrijuit. "De druk in dit stadion is groot. Als iemand in de fout gaat, heeft hij liefde nodig. Hij heeft bovendien een hele goede redding verricht, waardoor het geen gelijkspel is geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen