Geblesseerde Van der Vaart moet zich richten op play-offs

14 maart 2017, 11:27

Rafael van der Vaart kan door zijn spierklachten niet meer zijn opwachting maken in het reguliere seizoen van de Deense competitie. De 34-jarige middenvelder van FC Midtjylland moet zich door zijn blessure richten op de play-offs, die volgende week beginnen.

Van der Vaart heeft zijn gezicht weer laten zien op het trainingsveld van Midtjylland, maar de terugkeer van de Heemskerker laat nog wel even op zich wachten. De spelmaker moest de wedstrijd tegen Aalborg BK (1-1) maandagavond aan zich voorbij laten gaan en zal komende zondag ook niet in acitie komen tegen FC Nordsjaelland. Deze thuiswedstrijd is het laatste duel van het reguliere seizoen.

"We hebben besloten om het rustig aan te doen met Rafael. Hij moet helemaal klaar zijn, voordat we hem weer het veld in sturen", zegt Midtjylland-trainer Jess Thorup op AOH.dk. "Hij zal fit genoeg zijn als de play-offs van start gaan."

Midtjylland is momenteel de nummer drie in de Deense Superliga. De eerste zes ploegen komen uit in de play-offs, waar de werkgever van Van der Vaart al zeker van is. In deze kampioensronde wordt de titelstrijd beslist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen