Trump verstoort de Belgische voetbalkalender met bezoek

14 maart 2017, 13:31

Donald Trump brengt in mei een bezoek aan België en dat schopt daar de planning van het competitievoetbal in de war. Hierdoor kan de finale van de tweede play-offgroep bij onze Zuiderburen niet op 25 mei afgewerkt worden, zoals dat oorspronkelijk de planning was. 

"Het bezoek van president Trump aan België slorpt iedereen van de federale politie op. Hierdoor zal de finale van Play-off II niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden", vertelt Nils van Brantegem, die de speelschema's van de Jupiler Pro League in elkaar knutselt, uit aan Sporza. "We moeten nu nog overleggen met de politie, de lokale overheden en de clubs om een nieuwe datum te zoeken. Zo snel mogelijk na het bezoek van Trump, maar het kan dus wel een paar dagen opschuiven." 

Mogelijk moet ook de uiteindelijke play-off om het laatste Europese ticket daarom verschoven worden. Deze volgt nog na de finale van Play-off II. "Gelukkig worden de finale van Play-off II en de barrages nu maar in één match gespeeld. Anders sliep ik niet meer", aldus Van Brantegem. De voorbije jaren bestonden beide duels namelijk uit een thuis- en een uitwedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen