'Lukaku wijst meest lucratieve contract bij Everton ooit af'

15 maart 2017, 09:00

Romelu Lukaku lijkt niet van plan te zijn om nog heel lang bij Everton te spelen. De spits uit België heeft een aanbieding voor het meest lucratieve contract uit de geschiedenis van Everton naast zich neergelegd. Dat meldt de BBC.

Everton heeft de spits volgens het toonaangevende Britse medium een aanbieding voor een vijfjarig contract gedaan, met een weeksalaris van een slordige 161.000 euro per week. En dat terwijl Lukaku's zaakwaarnemer onlangs nog aangaf dat het '99,9 procent' zeker was dat de spits op Goodison Park zou blijven spelen. Lukaku heeft Everton laten weten dat hij nog geen behoefte heeft om zijn contract te verlengen, terwijl deze nog twee jaar doorloopt.

Lukaku maakt er zelf geen geheim van dat hij graag in de Champions League wil acteren en wordt regelmatig in verband gebracht met Chelsea, de club die hem in 2014 voor 32,2 miljoen euro naar Everton liet gaan.

De spits van manager Ronald Koeman scoorde dit seizoen al negentien keer, waarmee hij in de top vijftien stat van het huidige klassement van de Gouden Schoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen