Mourinho ziet de EL als belangrijke doelstelling voor United

15 maart 2017, 13:34

Manchester United moet donderdag in eigen huis afrekenen met FC Rostov. De heenwedstrijd in Rusland eindigde in een 1-1 gelijkspel. José Mourinho zegt de Europa League serieus te nemen en stelt dus ook zijn sterkst mogelijke team op.

Wel wordt het voor Mourinho puzzelen voorin, want zowel Wayne Rooney als Anthony Martial mist de ontmoeting met Rostov. Toch verwacht de Portugese manager geen grote problemen. "We hebben de beschikking over dezelfde basiself als in de heenwedstrijd. De Europa League is belangrijk voor Manchester United en we zullen, zoals we gedaan hebben vanaf de eerste dag, met het sterkste team aantreden. We willen zo ver mogelijk komen", zegt hij tijdens de persconferentie van woensdag.

Hoewel United op papier de grote favoriet is, wil Mourinho Rostov absoluut niet onderschatten. "De 1-1 van de heenwedstrijd laat alle mogelijkheden open. Rostov is een zeer goed team. Ik ken de manier waarop ze in uitwedstrijden spelen en sommige duels waren tegen grote Europese teams. Daarbij hebben ze zowel ervaring in de Champions League als in de Europa League", aldus de manager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen