Dortmund zet deur open voor 'gestopte' Grosskreutz

15 maart 2017, 16:23

Wegens betrokkenheid bij een vechtpartij in het centrum van Stuttgart zette zijn club VfB Stuttgart hem op straat, maar bij Borussia Dortmund staat de deur altijd open voor Kevin Grosskreutz. De 28-jarige Duitser is welkom om mee te trainen met het tweede elftal van zijn oude club.

Na zijn ontslag bij Stuttgart kondigde Grosskreutz aan zijn kicksen per direct aan de wilgen te hangen en 'helemaal niets meer' met het voetbal te maken willen hebben. Volgens Sport Bild is hij alweer teruggekomen op dat besluit. Als dat inderdaad zo is, dan steekt Dortmund hem graag de helpende hand toe. "Als hij vraagt of hij met ons mag meetrainen, dan is 'ja' ons antwoord. Hij is een verdienstelijke speler voor ons geweest en zal voor altijd deel uitmaken van de BVB-familie", meldt Dortmund woensdag.

Grosskreutz speelde tussen 2009 en 2015 voor Dortmund, waarmee hij in 2011 en 2012 landskampioen werd. In 2014 behoorde hij tot de gouden WK-selectie van Duitsland, al speelde hij zelf geen minuut op de mondiale titelstrijd in Brazilië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen