Betis dient klacht in na omstreden beslissingen tegen Real

15 maart 2017, 18:53

Real Betis heeft een klacht ingediend bij de nationale voetbalbond van Spanje en de scheidsrechterscommissie van dat land. De club voelt zich de laatste tijd benadeeld door de arbitrage.

Afgelopen weekend verloor Betis de uitwedstrijd tegen Real Madrid met 2-1, al kwam de thuisclub wel goed weg. Zo had keeper Keylor Navas misschien rood moeten hebben na een charge op Darko Brasanac en ook een overtreding van Dani Carvajal had wellicht bestraft moeten worden met een penalty. Marca stelde woensdag dat Betis dit seizoen in negen wedstrijden dusdanig is benadeeld dat dit tot puntenverlies leed.

"We hoeven geen cadeautjes, maar willen ook niet benadeeld worden", moppert Miguel Lopez Catalan, de vicepresident van Betis, tegenover het clubkanaal. "We zijn heel boos. Volgens mij heeft iedereen het gezien, ook de arbiter. Het was duidelijk een rode kaart (voor Navas, red.), maar hij wilde de beslissing niet nemen. Het had de wedstrijd echter wel kunnen veranderen. Madrid heeft deze cadeautjes niet nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen