Lukaku wil Champions League spelen en aast op transfer

16 maart 2017, 08:53

Romelu Lukaku lijkt in de zomer weg te willen bij Everton. De aanvaller zegt toe te zijn aan een stap hogerop omdat hij zijn persoonlijke doelen bij de club van Ronald Koeman niet kan waarmaken. "Ik kan de beste spits ter wereld worden, maar mis een platform om dat te bewijzen: de Champions League."

Bij Everton kon Lukaku een nieuw contract tekenen en zo de best betaalde speler in de clubgeschiedenis worden. In gesprek met Het Laatste Nieuws laat de Belg weten dat het hem helemaal niet om geld gaat. "Luis Suárez, Lewandowski, Benzema, Cavani: dat zijn de mannen naar wie ik kijk om van bij te leren - niet Harry Kane. Ik let in bepaalde fases op wat ze doen en dan denk ik bij mezelf: interessant. Hoe dicht ik hen benader? Wél, ik denk dat ik er dichtbij ben."

"Ik ben één van de beste spitsen in de Premier League. Honderd procent zeker. Als ik dat niet zeg, schiet ik mezelf in de voet", vervolgt Lukaku, die het vooral vanwege zijn ambities hogerop wil zoeken. "Kan ik één van de beste aanvallers in de wereld worden? Jazeker, jazeker. Maar daarvoor heb je wel een platform nodig om je te kunnen tonen. Dan praten we over de Champions League en wedstrijden van dat niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen