Stam niet blij met onzekerheid over toekomst Reading

16 maart 2017, 10:34

Het contract van Jaap Stam bij Reading FC loopt aan het einde van het seizoen af en de manager verkeert nog altijd in onzekerheid. De Thaise eigenaren van de club praten al drie maanden over een Chinese overname, maar er is nog niets besloten.

Door de lopende gesprekken over de overname is er erg veel onzekerheid bij Reading. Dit tot frustatie van Stam. "Ik heb geen idee wat er momenteel allemaal loopt. Maar ik weet wel dat de uitkomst belangrijk is voor de club en mijzelf", wordt de manager geciteerd door The Sun. "Als je iets wilt, moet je plannen maken om dat te bereiken. Nu kan dat niet. Je moet weten wat er gaat gebeuren met het team, de technische staf en de club."

Stam is zelf in het bezit van een aflopend contract, maar heeft nog niets gehoord over een eventuele verlenging. "Als er tegen het einde van het seizoen nog niks duidelijk is, moeten mensen zelf een besluit gaan nemen over wat ze willen doen", stelt de Nederlander, die voorlopig alleen aan voetbal denkt. "Ik denk momenteel niet aan mijn contract. Mijn ambitie is duidelijk: binnen een paar jaar promoveren naar de Premier League."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen