Achahbar wil vechten voor kans: "Hoe het nu gaat is niet leuk"

16 maart 2017, 10:57

Anass Achahbar begon in november voor het laatst in de basis bij PEC Zwolle. De aanvaller heeft nog een contract voor drie jaar, maar lijkt inmiddels op een zijspoor te zijn beland. Toch wil hij niet opgeven en is hij bereid te vechten voor een nieuwe kans.

Achahbar stelt dat het in eerste instantie zijn eigen fout is dat hij tot nu toe weinig speelt. "Hoe het nu gaat is niet leuk, maar is wel een stukje levenservaring waar ik de komende seizoenen gebruik van moet maken. Ik kan onmogelijk zeggen dat ik tevreden ben en dat kan ik alleen mezelf verwijten", stelt de spits in gesprek met De Stentor. "Ik was te zwaar, daar heb ik aanleg voor. Natuurlijk denk ik achteraf dat ik het in de vakantieperiode slimmer had moeten aanpakken. Meer moeten trainen voor mezelf en ja, iets minder eten ook. De impact daarvan heb ik onderschat."

Inmiddels heeft Achahbar de knop omgezet en traint hij hard om trainer Ron Jans te overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik ben een vechter en ga voor mijn kansen bij PEC Zwolle. Ik heb met mijn volle verstand voor vier jaar getekend bij deze club. Dan wil ik niet na een half jaar alweer weg. Ik heb nog steeds plezier en geloof in mezelf. Ik zal laten zien dat ik een goede spits voor PEC Zwolle kan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen