Strootman start bij AS Roma, ManU met Blind aan aftrap

16 maart 2017, 20:23

AS Roma gaat met Kevin Strootman in de basis op jacht naar een plaats bij de laatste acht in de Europa League. De Italiaanse club moet vanavond in het eigen Stadio Olimpico tegen Olympique Lyon een 4-2 nederlaag uit het heenduel wegwerken. Bij de Fransen is Memphis Depay niet speelgerechtigd, omdat hij eerder dit Europa League-seizoen al voor Manchester United uitkwam.

Datzelfde Manchester United speelt op Old Trafford tegen FC Rostov voor een plaats in de kwartfinale. De Engelse doen dat met Daley Blind bij de eerste elf. De eerste ontmoeting eindigde vorige week in Rusland in een 1-1 gelijkspel. Dat was ook de uitslag in Gelsenkirchen bij het Duitse onderonsje tussen Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach. In de return op Borussia Park begint Klaas-Jan Huntelaar als reserve bij Schalke.

Anderlecht verdedigt in Brussel een 1-0 voorsprong op APOEL Nicosia. In de tweede ontmoeting start Bram Nuytinck op de bank bij de Belgen, bij de Cyprioten hebben Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio een basisplek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen