Shakespeare geeft training voorrang: "Loting horen we later"

17 maart 2017, 11:30

Leicester City blijft verrassen in de Champions League. De aftredend kampioen van Engeland schakelde Sevilla uit in de achtste finale van het kampioenenbal en mag dus nog een ronde bekeren. Het Europese succes maakt veel goed: in de nationale competitie wordt namelijk gevochten tegen het degradatiespook, men heeft slechts drie punten voorsprong op de nummer achttien.

Hoofdtrainer Craig Shakespeare, die na het ontslag van Claudio Ranieri de honneurs mag waarnemen, wil zich echter niet blindstaren op de Champions League. Zo zal er vandaag (vrijdag) gewoon worden getraind, als de loting plaatsvindt. "We zullen niet voor de buis hangen, er moet gewoon worden getraind", zei Shakespeare tegenover de Britse pers. "Er is voldoende tijd naderhand om de loting uitgebreid te analyseren. Focus op de Premier League is een vereiste - we hebben nog geen enkele uitwedstrijd gewonnen en de spelers weten dat. Ze mogen van mij best over de Champions League praten, maar ik wil zeker weten dat de eerste prioriteit de wedstrijd tegen West Ham is."

Shakespeare heeft het dolende Leicester weer enigszins op de rit gekregen in de eigen competitie, maar is wars van sterallures. "De complimenten zijn natuurlijk leuk, maar ik besef me heel goed waar we op nationaal niveau staan en wat er moet gebeuren. In het leven, en in het voetbal, moet je je hoofd koel houden. Dingen kunnen snel veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen