Stoke City neemt Martins Indi definitief over van Porto

17 maart 2017, 11:58

Bruno Martins Indi heeft zijn zin gekregen. De Nederlandse verdediger hoopte dat zijn verhuur door FC Porto aan Stoke City tot een permanente transfer zou leiden en daar is nu sprake van. Stoke meldt via de officiële kanalen dat het een overeenkomst bereikt heeft met de club uit Portugese havenstad.

Het nieuws komt niet als een donderslag bij heldere hemel, aangezien Martins Indi eerder deze week al aangaf dat hij graag in Stoke-on-Trente wilde blijven voetballen. "Ik ben met de club in gesprek en heb de intentie om te blijven. Ik volgde de club al voordat ik hier kwam en wist al hoe de manager wilde spelen. Hij geeft mij veel vertrouwen en ik ben blij dat ik dat kan uitbetalen", sprak Martins Indi bij Sky Sports.

Martins Indi verruilde Feyenoord in de zomer van 2014 voor Porto. Na 45 competitiewedstrijden bij de Dragão maakte hij afgelopen zomer wegens een gebrek aan perspectief de overstap naar Stoke City. Hij debuteerde in september voor The Potters en startte sindsdien in elke wedstrijd van Stoke City in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen