"Zege op Kopenhagen kan Ajax extra energie geven"

17 maart 2017, 15:06

Excelsior wist vorige week een verrassende en knappe 4-1 overwinning op sc Heerenveen te boeken. Een dergelijk kunststukje hopen de Kralingers komende zondag weer uit te kunnen halen. Dat wordt wel een loodzware klus, omdat Ajax vanaf 14.30 uur de tegenstander is op Woudestein.

Dat het lastig zal worden, zag Mitchell van der Gaag donderdagavond wel op televisie. De trainer van Excelsior keek naar de Europa League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen, die op overtuigende wijze gewonnen werd door Ajax. "Ik zag tegen FC Kopenhagen een goed Ajax dat koste wat het kost wilde winnen. Ze hebben alles gegeven voor een goed resultaat, zoals je dat als trainer graag ziet. Het was nu 2-0, maar de uitslag had ook hoger kunnen uitvallen. Of dat duel invloed heeft op zondag? Natuurlijk hebben ze die wedstrijd in de benen, maar het resultaat kan ze ook een positieve boost geven, zorgen voor extra energie", aldus Van der Gaag op de clubwebsite.

Luigi Bruins (schorsing), Henrico Drost (buikblessure) en Arghus Bordignon (hamstringblessure) zijn tegen Ajax nog niet inzetbaar voor Van der Gaag. "Henrico traint nog apart, maar Arghus heeft vandaag voor het eerste meegedaan met elf tegen elf. Hij is op de goede weg, maar is nog niet voldoende hersteld om bij de selectie te zitten of wedstrijden te spelen met het tweede."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen