Botteghin: "Het is nu aftellen, er zijn nog acht wedstrijden"

18 maart 2017, 14:19

De titel, dat is waar het dit seizoen om gaat bij Feyenoord. Met nog acht wedstrijden te gaan is de situatie van de Rotterdammers nog altijd rooskleuriger en dus beseft verdediger Eric Botteghin dat het kampioenschap in zicht is. Hij weet dat de komende twee duels cruciaal zijn.

Feyenoord gaat zondag op visite bij sc Heerenveen en speelt vervolgens de Klassieker tegen Ajax. "Je hebt nog acht wedstrijden. Maar als je de volgende drie wedstrijden wint, dan is dat een grote stap. We hadden dit seizoen ook lastige wedstrijden. We kijken wedstrijd per wedstrijd en wij weten dat we een goed resultaat kunnen halen", stelt de Braziliaan tegen RTV Rijnmond.

Dat Feyenoord bij Heerenveen weer eens op gras speelt, zorgt voor blijdschap bij Botteghin. "Het is een goed teken dat we zondag op goed gras kunnen spelen. Dat is alleen maar beter voor ons", zegt de verdediger, die niet kant wachten op het kampioenschap. "Het is nu aftellen. We hebben het tot nu toe wedstrijd voor wedstrijd aangepakt. Maar natuurlijk komt het een stuk dichterbij. Het is mooi dat wij nu in deze situatie zitten en dat we de volgende wedstrijden kunnen spelen om kampioen te worden. Elke speler wil dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen