Pastoor stelt dat Sparta na zege best naar boven mag kijken

19 maart 2017, 10:43

Sparta Rotterdam boekte zaterdagavond een prima zege in de Eredivisie. In eigen huis werd Heracles Almelo met 3-1 verslagen. Door die overwinning verlaat de ploeg de gevarenzone en stijgt naar plek twaalf. Volgens Alex Pastoor kan de club de blik voorzichtig naar boven gaan richten.

"Ik vond het schitterend. Ze hebben negentig minuten lang gejaagd en zijn daar voor beloond", begint een tevreden Pastoor tegenover FOX Sports. De trainer was ook blij dat Martin Pusic, de vervanger van Mathias Pogba, twee keer wist te scoren. "Hij is hier nu bijna twee maanden. Het gaat steeds beter en hij wordt steeds fitter. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om rendement dus het is heerlijk dat hij er twee maakt. Hij is een beetje een agressieve speler en daar houden we van."

Door de zege stijgt Sparta op de ranglijst. "We staan nu even veel punten af van de degradatiezone als van de play-offs voor Europees voetbal", beseft Pastoor zich. "Mensen zien vaak alleen dat het glas half leeg is, maar waarom zouden we niet naar boven kijken? De plek op de ranglijst blijft hetzelfde, maar dit geeft er een positieve draai aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen