Van Ginkel na zege PSV: "Het was tempoloos en zielloos"

19 maart 2017, 10:57

Nadat Marco van Ginkel afgelopen week tegen Go Ahead Eagles nog op de bank begon, had hij voor het duel met Vitesse zijn basisplaats weer terug. De Eindhovenaren wonnen met 1-0, maar erg makkelijk ging het niet. Volgens de middenvelder moet het dan ook beter bij PSV.

Na afloop gaf Van Ginkel aan dat het een zware wedstrijd was voor PSV. "Het veld was nat en daardoor zwaar. Maar de eerste helft was sowieso niet goed. Het was heel slordig, ikzelf ook. Het was tempoloos, zielloos en het was gewoon niet goed", oordeelt hij tegenover FOX Sports. Zelf moest hij ook wennen aan de rol van verkapte linksbuiten. "Ik kwam in situaties terecht waar ik normaal niet vaak kom. Ik heb goede dingen gedaan, maar ook slechte. Daar leer je van."

Van Ginkel kan het de komende week rustig aan doen, want omdat hij terugkeert na een blessure kwam hij sowieso niet in aanmerking voor het Nederlands elftal. Wel vindt de middenvelder het jammer dat Jeroen Zoet de enige geselecteerde PSV'er is. "Zeker voor de jongens in de voorselectie is het balen. Ik weet niet of ze uitleg hebben gekregen van de bondscoach. Maar daar ga ik niet over", reageerde hij desgevraagd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen