Van Polen geniet: "Heel lekker om 'm zo te beslissen"

19 maart 2017, 19:11

PEC Zwolle won eerder dit seizoen al met 3-1 in eigen huis van Go Ahead Eagles en deed dat zondag op bezoek bij de rivaal uit Deventer nog eens dunnetjes over. Bram van Polen, die zelf voor de 3-1 tekende, was na afloop dan ook in de wolken.

"Dit is heerlijk en kan niet mooier vandaag", vertelt de verdediger tegenover RTV Oost. "Uiteindelijk mag ik zelf de trekker overhalen voor de B-Side. Dan is het heel lekker om 'm zo te beslissen. Ik had heel veel vertrouwen en wilde de bal dwars door het midden hoog in de goal schieten. Ik gokte erop dat Theo Zwarthoed een hoek zou nemen en dat deed hij."

"Ik hoopte ooit nog een keer te scoren in de derby. Dit vind ik de potjes. Voor de supporters is dit heel belangrijk, maar als je zo lang bij zo'n club zit dan wordt het wel belangrijk gemaakt en weet je wat voor impact dit heeft", vervolgt Van Polen. "Als we straks terugkomen in Zwolle staat ons een mannetje of duizend op te wachten. Hier kan je de hele week weer op teren en dat is wel heel lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen