Guardiola: "Stones heeft meer ballen dan jullie allemaal"

20 maart 2017, 12:43

Pep Guardiola zei na de 1-1 van Manchester City tegen Liverpool dat het 'een van de mooiste dagen uit zijn loopbaan als trainer' was ("Ik ben zó trots"), maar baarde ook nog opzien met iets anders. Hij sprong op de persconferentie flink in de bres voor de bekritiseerde John Stones.

Omdat Stones afgelopen zomer voor 56,5 miljoen euro naar het Etihad Stadium werd gehaald, waren de verwachtingen enorm hooggespannen. Omdat de centrumverdediger niet altijd vrijuit gaat bij tegendoelpunten, krijgt hij veel kritiek te verduren. Dat vindt Guardiola maar niets. "John Stones heeft een grotere persoonlijkheid dan iedereen hier in de persruimte", sprak de Spaanse manager tijdens zijn perspraatje. "Hij heeft meer ballen dan jullie."

Daar liet Guardiola het nog niet bij. "Hij staat onder druk en wordt bekritiseerd, maar ik hou van hem. Ik hou van het type mens dat hij is. Ik bewonder hem, aangezien het niet makkelijk is om in het centrum van de defensie te staan met deze manager. Ik ben blij met John, hoeveel fouten hij ook maakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen