Wijnaldum hoopt dat Feyenoord met platte kar door stad gaat

20 maart 2017, 12:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georginio Wijnaldum volgt vanuit Liverpool de ontwikkelingen in de Eredivisie op de voet. De middenvelder, die afkomstig is uit de jeugd van Feyenoord en later kampioen werd met PSV, hoopt dat de Coolsingel aan het einde van het seizoen vol zal stromen. Mocht dat gebeuren, dan hoopt Wijnaldum ook dat er een platte kar wordt geregeld.

Wijnaldum zag Feyenoord zondag met 1-2 bij sc Heerenveen winnen en Ajax met 1-1 gelijkspelen bij Excelsior. "Ik heb gekeken en ben er heel blij mee, vooral ook omdat Tonny Vilhena de winnende goal maakte. Ik hoop dat Feyenoord kampioen wordt, dat zou echt mooi zijn. Als Feyenoord kampioen wordt, dan ontploft het denk ik. Dan is Rotterdam te klein voor de supporters. Ik hoop dat ze dan, net als in Eindhoven, met de platte kar door de stad gaan. Dat zou geweldig zijn voor de supporters en spelers van Feyenoord. Normaal sta je alleen op het stadhuis, maar als je een ritje door de stad maakt, dan kunnen ze voelen en zien hoe blij ze de mensen maken. Dan weten ze niet wat ze meemaken. Ik hoop dat ze dat gaan doen", zegt Wijnaldum voor de camera van Ziggo Sport.

"Maar goed, ze moeten natuurlijk wel eerst nog kampioen worden", voegt Wijnaldum wel toe. De Rotterdammers staan, met nog zeven speelronden te gaan, zes punten boven nummer twee Ajax en acht punten boven nummer drie PSV. Op 2 april is het Ajax-Feyenoord in de ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen