Jones haakt af bij Engeland, Nagelsmann coach van het jaar

21 maart 2017, 16:18

Engeland kan tijdens de komende interlands niet beschikken over Phil Jones. De verdediger is weer teruggekeerd naar Manchester United, nadat hij op de training een blessure heeft opgelopen. Om wat voor kwetsuur het gaat en of hij ook wedstrijden van zijn club zal missen is nog onbekend.

Woensdag oefent Engeland tegen Duitsland, waarna er zondag een WK-kwalificatiewedstrijd volgt tegen Litouwen. Gareth Southgate heeft achterin nu nog keuze uit Ryan Bertrand, Gary Cahill, Nathaniel Clyne, Michael Keane, Luke Shaw, Chris Smalling, John Stones en Kyle Walker.

Duitse bond kroont jonge Nagelsmann tot coach van het jaar

De Duitse voetbalbond heeft Julian Nagelsmann van TSG Hoffenheim uitgeroepen tot beste trainer van 2016. De club beleeft onder zijn bewind momenteel een droomseizoen en staat zelfs vierde in de Bundesliga, waardoor Champions League-deelname lonkt. Bovendien bleef Hoffenheim dit seizoen van alle clubs uit de vijf grote competities het langst ongeslagen.

Nagelsmann was vorig jaar nog jeugdtrainer, voordat hij in februari het roer overnam van Huub Stevens en een contract tot en met de zomer van 2019 tekende. Destijds wist hij te voorkomen dat Hoffenheim degradeerde uit de Bundesliga. 

Overigens is Nagelsmann nog altijd maar 29 jaar oud. In de selectie van Hoffenheim zitten drie spelers die ouder zijn dan hun trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen