Remise bij FC Utrecht en NAC, Basile opgenomen in ziekenhuis

21 maart 2017, 16:39

FC Utrecht en NAC Breda hebben dinsdag een oefenwedstrijd tegen elkaar gespeeld om zo toch wedstrijdritme te behouden tijdens de interlandperiode. Het duel tussen de nummer vier van de Eredivisie en de nummer zeven van de Jupiler League eindigde in een 1-1 gelijkspel. 

Bij Utrecht stonden grote namen als Robbin Ruiter, Sébastien Haller en Yassin Ayoub gewoon in de basis. Het was echter de piepjonge Nick Venema die na een kwartier de score opende. Cyriel Dessers maakte echter al snel weer gelijk, waarna Utrecht niet bij machte was om nogmaals tot scoren te komen.

Voor FC Utrecht was het vooral fijn nieuws dat Ruiter weer terugkeerde, nadat hij al sinds november niet meer speelde vanwege een sleutelbeenbreuk. Na rust maakte ook Edson Braafheid zijn rentree, de linksback miste bijna het volledige seizoen vanwege een afgescheurde achillespees.

Voormalig Argentijns succescoach Basile opgenomen in het ziekenhuis

De nog altijd laatste bondscoach die met Argentinië een prijs wist te pakken, Alfio Basile, is in het ziekenhuis opgenomen. De 73-jarige oud-trainer werd maandag getroffen door een beroerte, zo meldt Het Algemeen Dagblad.

Basile, zelf achtvoudig international, had het Argentijnse elftal twee periodes onder zijn leiding. In 1991 en 1993 leidde dat tot winst in de Copa América en tussendoor werd in 1992 ook nog de Confederations Cup gewonnen. Sindsdien grepen de Albicelestes steeds naast nieuw eremetaal. Basile coachte verder ook nog Atlético Madrid en vele Argentijnse clubs, waaronder Boca Juniors. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen