Courtois: "Ik zie mezelf niet snel bij Real Madrid tekenen"

21 maart 2017, 17:12

Er wordt in de media veel gespeculeerd over een terugkeer van Thibaut Courtois naar Spanje. Bij Real Madrid zou hij de gewenste vervanger zijn van de niet altijd even sterke Keylor Navas. De Belg zegt zelf dat de kans klein is dat hij zijn handtekening zet in Madrid.

"Ik zie mezelf niet snel bij Real Madrid tekenen", zegt de doelman zelf tegenover Cadena SER. "Ik ben blij hier bij Chelsea. We strijden om de landstitel en de FA Cup en heb nog een contract voor twee jaar. Bovendien hebben we onder Antonio Conte een langetermijnproject om Europese bekers te winnen."

"Op dit moment is er nog niet gesproken over een contractverlenging, de focus ligt op het winnen van de compeittie, al is onze voorsprong tien punten. De club en de coach willen nu alleen dat we niet bezig zijn met verlengen. We zien het wel als het seizoen afloopt", aldus Courtois.

Overigens bewaart Courtois nog wel goede herinneringen aan zijn tijd in Madrid bij Atlético. "Ik heb drie jaar bij Atlético gespeeld en ik voel mezelf een Rojiblanco."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen