Bekerfinale uitverkocht, De Graafschap zegt vijf contracten op

21 maart 2017 – Zowel de kaarten voor de fans van Vitesse als die voor de fans van AZ zijn binnen no-time uitverkocht. De verkoop van de Arnhemse kaarten begon een paar dagen geleden al. Toen die razendsnel uitverkocht raakten, hoopte de club op extra kaarten, maar die kan het nu wel op zijn buik schrijven.

Bekerfinale uitverkocht, De Graafschap zegt vijf contracten op

De kaarten die beschikbaar waren gesteld voor de Alkmaarse fans waren namelijk ook binnen een paar uur uitverkocht. Zodoende zullen beide supportersgedeelten tot de nok toe gevuld zijn tijdens de KNVB-bekerfinale. Deze zal plaatsvinden op 30 april.

De Graafschap zegt vijf aflopende contracten op
De Graafschap heeft formeel de aflopende contracten van haar topscorer Piotr Parzyszek, Nathaniel Will, Lion Kaak, Luis Pedro en Erik Quekel opgezegd. De club moest die voor april aangeven, omdat in een eerder stadium de contracten al verlengd waren. De overige aflopende contracten moeten voor 1 juni worden opgezegd.

Het is overigens niet per se zo dat alle vijf de spelers geen toekomst meer hebben in Doetinchem. Volgens De Gelderlander hebben Pedro en Quekel weinig kans op een nieuwe verbintenis, maar wil de club met het trio Will, Kaak en Parzyszek graag om de tafel.

Eredivisie

gerelateerd