Ruiter blij met rentree: "Fijn dat zo'n moment dan goed gaat"

22 maart 2017, 12:20

Robbin Ruiter brak op 27 november in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (3-3) zijn sleutelbeen. De doelman van FC Utrecht moest vervolgens maanden revalideren, maar kon dinsdag dan eindelijk zijn rentree maken in een oefenduel met NAC Breda (1-1).

Al snel bleek hij zich zonder veel angst op de ballen te storten. "Het is fijn dat zo'n moment dan goed gaat", zo blikt de keeper terug met De Telegraaf. "De blessure is in een duel ontstaan. Je moet toch over dat stukje angst heen groeien. Ik ben daarom ook blij met de geleidelijke opbouw die we hebben gedaan om naar dit moment toe te groeien. Deze blessure was niet niks."

Van het moment waarop hij de blessure opliep, weet Ruiter weinig meer. "Het werd zwart en ik ben drie minuten buiten bewustzijn geweest. Pas in het ziekenhuis kwam ik pas echt weer bij mijn positieven. Dat was tweeënhalf uur later. Daarna heb ik een moeilijke tijd gehad. Ik kon geen licht en geluid verdragen, helemaal niks. En ik had mijn sleutelbeen gebroken. Dat is voor een keeper een heel vervelende blessure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen