Larsson: "Heerenveen wil niet meewerken aan transfer"

22 maart 2017, 15:11

Sam Larsson presteert al jaren uitstekend bij sc Heerenveen, maar speelt desondanks nog gewoon in Friesland. Volgens de aanvaller is daar een eenvoudige verklaring voor. Namelijk dat de club helemaal niet mee wil werken aan een vertrek van de Zweed.

Larsson is momenteel met de Zweedse ploeg op trainingskamp ter voorbereiding op het WK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. Tegenover Fotbollskanalen geeft hij antwoord op vragen over zijn toekomst. "Heerenveen wil helemaal niet meewerken aan een transfer. De club heeft mij en mijn zaakwaarnemer laten weten dat ze dit team bij elkaar willen houden om zo Europees voetbal te halen. Daar kan ik verder niet veel aan doen", vertelt Larsson.

De aanvaller heeft er vertrouwen in dat die doelstelling kan slagen, ondanks het feit dat Heerenveen niet in de beste periode zit. "We hebben het de laatste tijd wat moeilijker, mede door het wegvallen van aanvoerder Stijn Schaars. Nu wil ik me richten op een mooi einde van het seizoen en een goede week met het Zweedse elftal", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen