Robben is fit: "Ik heb plezier en wil dat overbrengen"

22 maart 2017, 16:44

Even was er onzekerheid over de fysieke gesteldheid van Arjen Robben, maar de buitenspeler kan zaterdag tegen Bulgarije gewoon in actie komt voor het Nederlands elftal. De speler van Bayern München staat te popelen om voor het eerst sinds 2015 weer voor Oranje uit te komen en leeft met 'een goed gevoel' toe naar het treffen met Bulgarije.

Robben kampte na het duel van Bayern van afgelopen weekend met een zwelling op zijn voet, maar Nederland hoeft zich geen zorgen te maken over zijn blessure. Hij kan zaterdag gewoon spelen tegen Bulgarije. "Het is vandaag woensdag, de wedstrijd is pas zaterdag. Ik heb voluit getraind. Niks aan het handje", stelt hij bij de NOS. "Ik weet niet of ik sterker dan ooit ben, maar ik voel me lekker. Ik zit goed in m'n vel en ben nu lange tijd fit. Ik heb plezier en dat hoop ik over te brengen op deze ploeg." 

Robben is tevreden over de staat van Oranje en ziet dat enkele teamgenoten hard aan de weg timmeren in het buitenland. "Ik doel dan op Georginio Wijnaldum en Kevin Strootman. Zij spelen nu heel goed op een hoog niveau, bij een Europese topclub. De kwaliteit is er wel, maar we moeten het allemaal nog maar laten zien", aldus de aanvoerder van Oranje, die weet dat er zaterdag gewonnen moet worden van Bulgarije. "Ik denk dat Bulgarije best wel een aardige ploeg heeft. Maar ik heb een goed gevoel. Ik weet niet waar het op gebaseerd is. Misschien omdat bijna iedereen fit is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen