Hoofdblessure Wijnaldum valt mee: "Kan gewoon spelen"

23 maart 2017, 12:13

Georginio Wijnaldum moest woensdag de training van het Nederlands elftal voortijdig verlaten nadat hij een trap tegen zijn hoofd had gekregen. Een dag later is de conclusie dat de schade meevalt en de middenvelder kan dus gewoon in actie komen tegen Bulgarije.

Tijdens de training kwam Wijnaldum ten val na een duel met Stefan de Vrij. Bruno Martins Indi kon hem daarna niet meer ontwijken waardoor zijn schoen tegen het achterhoofd van de Liverpool-speler kwam. "Toen ik opstond werd ik misselijk en kreeg ik het gevoel dat ik moest overgeven. De dokter haalde me meteen van het veld. Gelukkig gaat het nu weer wat beter, de misselijkheid trok snel weg, dus er is geen probleem voor zaterdag", laat hij weten aan de NOS.

Wijnaldum presteert al tijden goed bij Liverpool en hij merkt dat dat zijn status bij Oranje wel heeft veranderd. "Liverpool, dat klinkt anders voor de mensen. Dat heb ik wel gemerkt. Maar ik ben nog dezelfde speler. Natuurlijk heb ik wel stappen gemaakt, maar het is niet zo dat ik hier binnenkom met de gedachte dat ik gestegen ben in de hiërarchie", aldus de middenvelder, die weet dat er zaterdag gewonnen moet worden van Bulgarije. "Daarbij is er geen ruimte voor ego's. Er zijn geen excuses. Het WK halen, dat is het belangrijkste."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen