Groningen praat met tweetal, Maduro en Payne mogen weg

23 maart 2017, 14:31

Ajdin Hrustic blijft ook komend seizoen bij FC Groningen. De club heeft de optie in zijn contract gelicht. Daarnaast hopen de Noorderlingen overeenstemming te bereiken met Jason Davidson en Tom Hiariej over de verlenging van hun aflopende contract. Hedwiges Maduro en Desevio Payne vertrekken komende zomer wel.

De 20-jarige Hrustic is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van FC Groningen. Het talent maakte al enkele keren deel uit van de eerste selectie en de club heeft de optie in zijn aflopende contract gelicht. Dat maakt Groningen bekend via de officiële website. Daarnaast worden er nog gesprekken gevoerd met Davidson en Hiariej. De optie in het contract van Davidson wordt niet gelicht, maar de club hoopt nog wel op een andere manier overeenstemming te bereiken. Hiariej lijkt in ieder geval open te staan voor een verlenging. "Hij heeft laten weten dat hij het erg naar zijn zin heeft in Groningen", zo valt er te lezen.

Maduro en Payne vertrekken komende zomer wel uit Groningen. Van Maduro was al langer bekend dat hij mocht vertrekken. De club meldt verder dat Payne onvoldoende uitzicht heeft op speeltijd. FC Groningen gaat ook in gesprek met de van een kruisbandblessure herstellende Kasper Oldenburger. De optie in zijn contract wordt niet gelicht, maar er wordt wel gesproken over een eventueel langer verblijf. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen