Wijnaldum: "Manolev mag z'n best doen, maar wij winnen"

24 maart 2017, 19:40

Nu zijn lichte hoofdblessure verleden tijd is, kan Georginio Wijnaldum zich met frisse moed klaarstomen voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Nederland in en tegen Bulgarije, die zaterdagavond om 20.45 uur (21.45 uur lokale tijd) afgetrapt wordt. Voor de middenvelder van Liverpool telt niets minder dan de winst.

Wijnaldum had na de training van afgelopen dinsdag wat last van zijn hoofd, maar is weer helemaal fit. "Ik voel me weer goed. Ik heb lekker kunnen trainen en heb ook alweer gekopt", zegt Wijnaldum, die wel Vincent Janssen zag wegvallen en weet dat ook Stefan de Vrij een vraagteken is. "Het is natuurlijk jammer dat ze wegvallen, maar andere spelers weten dat ze nu moeten opstaan. Het maakt uiteindelijk niet uit welke spelers het doen, als er maar gewonnen wordt. We weten wat ons te doen staat", aldus de middenvelder.

In Bulgarije staat Wijnaldum tegenover een oude bekende. Stanislav Manolev, met wie Gini samenspeelde bij PSV, is namelijk opgeroepen bij de Bulgaren. "Ik heb nog regelmatig contact met hem en heb hem voor deze wedstrijd ook even gesproken. Ik heb een shirtje voor hem meegenomen, omdat hij bij de selectie zit. Hij mag zijn best doen, maar wij moeten gewoon winnen", besluit Wijnaldum met een glimlach.

Wijnaldum en Manolev speelden een paar seizoen geleden ook al tegen elkaar, toen Wijnaldum nog bij PSV zat en Manolev in dienst van Dinamo Moskou speelde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen