Deschamps gaat voorlopig niet in op uitspraken Benzema

24 maart 2017, 21:32

Didier Deschamps gaat voorlopig geen uitspraken doen over Karim Benzema. De aanvaller liet donderdag weten graag van de bondscoach zelf te willen horen waarom hij nog altijd geen oproep heeft gekregen voor een terugkeer bij Frankrijk.

Tijdens de persconferentie van vrijdag werd Deschamps gevraagd naar zijn mening over de uitspraken van Benzema. De bondscoach liet echter weten daar niet op in te willen gaan. "Ik heb geen zin om het over hem te hebben. Het is ook helemaal geen dringende zaak. De actualiteit is de wedstrijd van zaterdag tegen Luxemburg en het oefenduel van dinsdag. Bij de selectie en de staf gaat het alleen daarover", gaf hij duidelijkheid.

Deschamps zegt voor het WK-kwalificatieduel met Luxemburg vooral te waken voor onderschatting. "Hun resultaten zijn de laatste jaren sterk verbeterd. We moeten niet vergeten dat Nederland hier een kwartier voor tijd nog op 1-1 stond", zegt de bondscoach, die in ieder geval weer kan beschikken over Blaise Matuidi. "Hij is hersteld van zijn spierklachten en weer honderd procent fit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen