Mexico langs Costa Rica, eerste overwinning voor VS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 maart 2017 – In de WK-kwalificatie van de CONCACAF hebben Mexico en de Verenigde Staten vannacht (Nederlandse tijd) goede zaken gedaan. Koploper Mexico wist met 2-0 af te rekenen met Costa Rica, terwijl de Verenigde Staten tegen Honduras overtuigend haar eerste driepunter wist te boeken: 6-0.

Mexico langs Costa Rica, eerste overwinning voor VS

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Mexico ontbrak Andrés Guardado met een hamstringblessure, maar PSV-ploeggenoot Hector Moreno was wel van de partij. Hij maakte de negentig minuten vol in de thuiswedstrijd. De koploper kende weinig problemen met de nummer twee van de poule, aangezien er bij rust al een 2-0 stand op het bord stond. De goals werden gemaakt door Javier Hernandez en Nestor Araujo.

Met twee nederlagen was de Verenigde Staten slecht begonnen aan de WK-kwalificatie, maar het land heeft het blazoen enigszins weten op te poetsen. De thuiswedstrijd tegen Honduras eindigde in een ruime 6-0 overwinning. Clint Dempsey was de grote man aan de kant van Amerika, hij scoorde een hattrick. De andere treffers werden gescoord door Sebastian Lletget, Michael Bradley en Christian Pulisic. Amerika rukt door de zege op naar de vierde plaats in de groep.

Het andere duel in de groep, tussen Trinidad en Tobago (vijfde) en Panama (derde) leverde een 1-0 eindstand op.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd