Zoet is zelfkritisch: "Als team gefaald, ik dus ook"

26 maart 2017, 00:30

Jeroen Zoet stond na afloop van de 2-0 nederlaag in en tegen Bulgarije met een uiterst vervelend gevoel in de mixed zone van het Vasil Levski Stadion in Sofia. De doelman van PSV spreekt van een collectief falen en is kritisch op zichzelf.

Als Zoet de doelpunten analyseert, concludeert de PSV'er dat hij niet helemaal vrijuit ging bij het tweede doelpunt van Spas Delev, die ook de openingstreffer voor zijn rekening nam. "De eerste goal was een lange bal die iets achter Matthijs de Ligt terechtkwam. Het was voor mij moeilijk om de bal te blokken, dat lukte net niet. De tweede bal ging er te makkelijk in", verzucht Zoet, die in het duister tastte bij het schot van Delev, dat vanaf buiten de zestien meter gelost werd.

"We hebben als team gefaald, ik dus ook", stelt Zoet. "We hebben niet laten zien wat we kunnen en moeten onszelf de spiegel voorhouden. Er is weer een eindtoernooi ver weg. We moeten met z'n allen bij elkaar blijven. De teleurstelling is heel groot", besluit de goalie van Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen