Pieters wacht op oproep: "Heb geen uitleg gekregen"

29 maart 2017, 15:42

Erik Pieters speelde achttien interlands voor Oranje, maar is inmiddels een beetje uit beeld geraakt. Hij hoopt in de toekomst snel weer een oproep te krijgen voor het Nederlands elftal. De verdediger van Stoke City presteert prima in Engeland, maar sprak nog niet met bondscoach Danny Blind.

Vooral gezien het feit dat hij in de Premier League speelt, vindt Pieters het vreemd dat hij niets hoorde. Stoke City presteert met de negende plaats dit seizoen uitstekend. "Ik heb nog geen uitleg gekregen van de bondscoach. Ik weet niet waarom ik er niet bij zit en waarom ik nog geen kans heb gehad", vertelt hij in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "Ik wacht er wel op en ik ben er ook klaar voor."

Pieters wil er echter niet te veel bij stilstaan. "Ik kan me er geen zorgen over gaan maken. Ik speel nu mijn vierde seizoen in Engeland en ik moet gewoon mijn wedstrijden spelen. Ik kan me er wel druk over gaan maken. Maar het is niet zo dat ik zelf de bondscoach ga bellen en zeggen: luister ik moet erin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen