Geen paniek bij Jong AZ: "Die schaal komt echt wel"

27 maart 2017, 23:16   Bijgewerkt: 28 maart 2017, 14:34

De spelers en staf van Jong AZ dachten maandagavond een feestje te kunnen vieren, maar Jong Vitesse gooide roet in het eten in de Tweede Divisie. De Alkmaarders kregen in de absolute slotfase de 2-2 om de oren en moeten daardoor de titel uiterlijk tot zondag uitstellen. Toch is er nog zeker geen paniek bij de beloftenploeg.

De titel en de promotie naar de Jupiler League komen er echt wel, denkt Martin Haar. "Zonde, we hadden het eerder af moeten maken dan was het nu al beslist geweest. Jong Vitesse is een ploeg die dat conditioneel wel aan kan. Maar we hebben het aan onszelf te danken, we hadden de wedstrijd op slot moeten gooien", zegt hij op de clubwebsite.

De ruime voorsprong op GVVV gaat Jong AZ niet meer weggeven, zegt Haar. "We geven dit echt niet meer weg. Ik ben hartstikke trots op al die jonge jongens. Zondag hakken we er weer op, dan maken we het af." Dat denkt aanvoerder Pantelis Hatzidiakos ook. "Dit had inderdaad de wedstrijd moeten zijn. We hadden het klusje gewoon moeten klaren. We bleven niet rustig genoeg voor de goal. Nu gewoon de focus houden en niet te veel met het kampioenschap bezig zijn. Die schaal komt echt wel. Volgende week lekker voor eigen publiek."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen