Everton en Koeman 'verbijsterd' door geblesseerde McCarthy

28 maart 2017, 09:30

Ronald Koeman staat komend weekend voor een bezoek aan stadsgenoot en rivaal Liverpool. De trainer zal echter moeten puzzelen op het middenveld, aangezien zowel James McCarthy als Morgan Schneiderlin geblesseerd zijn bij Everton

Volgens The Times is men bij de club niet te spreken over het onverantwoorde gedrag van McCarthy. De speler moest de voorbije twee duels van Everton laten schieten vanwege een hamstringblessure, maar ging toch naar de nationale ploeg van Ierland, om daar voor het duel met Wales al tijdens de warming-up af te haken.

Hoewel Koeman in het verleden al overhoop heeft gelegen met bondscoach Martin O'Neill, zou de club van mening zijn dat dit volledig te wijten is aan McCarthy zelf. Everton is verbijsterd dat hij de adviezen van de medische staf links heeft laten liggen. Nu is de kans groot dat hij pas weer vlak voor het einde van de competitie weer inzetbaar zal zijn.

Naast Schneiderlin en McCarthy is ook Seamus Coleman er niet bij aanstaande zaterdag tijdens de Merseyside derby. Hij liep een dubbele beenbreuk op tijdens Ierland - Wales (0-0). Verder is Yannick Bolasie al lange tijd uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen