Grim blij met 'volwassen' De Ligt: "Hij houdt zich goed"

28 maart 2017, 20:55

Fred Grim zit dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Italië op de bank als interim-bondscoach van Nederland. Hij kende een aantal hectische dagen na de nederlaag tegen Bulgarije en het daarop volgende ontslag van Danny Blind

Grim had de afgelopen dagen ook de leiding op de trainingen van Oranje. "Daar kregen we de kans om onze gedachten even te verzetten. Alles gaat nu in sneltreinvaart, maar straks is er ook wel tijd om te genieten", vertelt hij voor het duel met Italië aan SBS6. Voor de oefenwedstrijd kiest hij voor vier andere namen in de basis: Kenny Tete, Wesley Hoedt, Jeremain Lens en Memphis Depay.

Arjen Robben, die eigenlijk na Bulgarije terug zou gaan naar Bayern München, zit op eigen verzoek op de bank. "Hij heeft besloten om niet te spelen. Ook Rick Karsdorp is niet fit genoeg", legt Grim uit. De interim-bondscoach ging ook in op de situatie van Matthijs de Ligt. "Hij houdt zich erg goed. De afgelopen dagen is er veel gebeurd rondom hem. Maar net als op het veld, is hij ook daarbuiten heel volwassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen