Willem II zet meerdere vaste waarden in de wachtkamer

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 maart 2017 – Erik Falkenburg, Pele van Anholt, Guus Joppen, Dico Koppers, Nigel Bertrams en Dries Wuytens hebben van Willem II de bekende aangetekende brief op de deurmat gekregen, waarin staat dat hun contract vooralsnog niet verlengd zal worden. Dat meldt de Tilburgse club via de officiële clubwebsite. Wel is het zo dat de deur voor een langer verblijf voor het zestal nog op een kier staat. Hetzelfde geldt voor assistent-trainer Dogan Corneille.

Willem II zet meerdere vaste waarden in de wachtkamer

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In tegenstelling tot bovengenoemde personen hebben Elmo Lieftink en Asumah Abubakar wel te horen gekregen dat ze langer in het shirt van Willem II zullen spelen. De Tricolores hebben de opties in hun verbintenis gelicht. Lieftink ligt daardoor vast tot 2019, Abubakar is Willem II'er tot 2018. "Elmo heeft na het lange herstel van zijn knieblessure laten zien van betekenis te zijn voor ons. Hij is pas 23 jaar dus er zit nog zeker rek in zijn ontwikkeling. Asumah is fysiek sterk en heeft voetballend veel talent. Hij is nog erg jong (19, red.), dus krijgt hij bij ons de kans om zich door te ontwikkelen. We hebben met het oog op de toekomst vertrouwen in deze twee jonge jongens", zegt technisch manager Joris Mathijsen.

Met Mattijs Branderhorst en Derrick Tshimanga zijn nog gesprekken over een nieuw contract gaande. Deze spelers hebben een aflopende verbintenis in Tilburg.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd