Mandzukic mist mogelijk topper, Toulouse-spits opgepakt

30 maart 2017, 22:08

Mario Mandzukic is een groot twijfelgeval bij Juventus voor de topper tegen SSC Napoli. De Kroatische aanvaller is niet helemaal fit teruggekomen van de interlands. Volgens Sky Sport Italia kampt hij met een kleine ontsteking in de knie en is zijn conditie niet al te best. 

Het is een flinke tegenvaller aangezien Marko Pjaca - landgenoot van Mandzukic - ook al met een blessure aan zijn knie terugkwam. De 21-jarige spits is naar verwachting een halfjaar uitgeschakeld. Verder keerden Paulo Dybala en Juan Cuadrado pas donderdagmiddag terug van de interlands. Zodoende zal het afwachten worden hoe de aanval van de Oude Dame eruit zal gaan zien.

Juventus staat in de Serie A fier bovenaan met een voorsprong van acht punten op AS Roma. Napoli staat daar weer twee punten achter.

Toulouse-spits Edouard wordt verdacht van betrokkenheid bij schietpartij

Odsonne Edouard is opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij in februari, dat heeft het Franse justitie naar buiten gebracht. De pas negentienjarige aanvaller van Toulouse is door de politie meegenomen voor verhoor. De club wil zelf niet reageren op het voorval.

Binnenkort zal Edouard - die gehuurd wordt van Paris Saint-Germain - waarschijnlijk ook voor moeten komen voor het incident dat in februari plaatsvond. Een voorbijganger klaagt over gehoorschade, nadat er vanuit de auto van de voetballer geschoten werd. Het is niet duidelijk of Edouard ervan verdacht wordt zelf geschoten te hebben. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen