Mourinho: "Neymar weghalen, is als het kraken van een kluis"

30 maart 2017, 21:13

Volgens diverse media is Manchester United bezig met een megabod op Neymar. Manager José Mourinho denkt echter dat het onmogelijk is om de Braziliaanse ster weg te plukken bij Barcelona. "Barcelona zal Neymar ook nooit laten gaan", denkt de Portugees.

"Na Messi is hij hun beste speler en in het post-Messi tijdperk zal hij hun onbetwiste sterspeler zijn. Neymar weghalen bij Barça, dat is het kraken van een kluis", stelt hij tegenover ESPN Brasil. "Dat vragen van mijn club alleen al zou absurd zijn."

Het zou echter kunnen dat hij alsnog ooit Neymar onder zijn hoede krijgt. "Bondscoach van Brazilië, dat moet fantastisch zijn. Altijd geweldige spelers, een voetbalgek land. Maar die baan moet eigenlijk altijd voor een Braziliaan zijn. En Tite doet het momenteel fantastisch. Wie weet is de Seleção in Rusland weer succesvol. Als het Portugal niet wordt, dan hoop ik dat 'jullie' het worden."

"De WK-kwalificatie in Zuid-Amerika is tenminste een echt serieuze competitie. In Europa verveel ik me tijdens de kwalficaties. Alle grote landen plaatsen zich toch wel. Is het niet direct, dan wel via de play-offs. In Zuid-Amerika is iedereen aan elkaar gewaagd, elke wedstrijd is moeilijk. Kijk maar naar Boliva, dat van Argentinië wint", aldus Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen