Pereiro worstelt bij PSV: "Wil het zo graag waarmaken"

1 april 2017, 11:11

Hoewel Gastón Pereiro over veel talent beschikt, heeft de Uruguayaan zijn belofte bij PSV nog niet helemaal weten in te lossen. Dat knaagt aan de 21-jarige buitenspeler, die vindt dat hij beslissender moet zijn voor het team van Phillip Cocu.

"Ik kan me die kritiek voorstellen, maar toch doe ik er alles aan om ook dan bepalender en geconcentreerd te zijn", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. "Ieder puntje en iedere goal telt, weten we allemaal uit eigen ervaring. Ik wil die verwachtingen zo graag waarmaken en hoop dan ook in beeld te komen bij de nationale ploeg. Naar het WK gaan, is een droom van me en ik ga er alles aan doen om daar volgend jaar bij te zijn. De komende weken moet eerst alles in het teken staan van een goede afsluiting van dit seizoen met PSV."

Of Pereiro na de zomer nog bij PSV blijft, kan hij nu nog niet zeggen. "Ik wil daar nu niet te veel over praten, omdat ik anders misschien de indruk wek dat ik daar mee bezig ben. Ik kan me goed voorstellen dat ik hier nog een seizoen blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen