Ramselaar is basisplaats kwijt: "Ik had het niet verwacht"

1 april 2017, 13:10

Het zijn mindere weken voor Bart Ramselaar. De talentvolle middenvelder van PSV verloor twee weken geleden zijn basisplaats bij PSV en werd ondanks een plek in de voorselectie niet opgeroepen voor het Nederlands elftal. De oud-speler van FC Utrecht is teleurgesteld en had geen rekening gehouden met een reserverol bij PSV.

Twee weken geleden begon Ramselaar op de bank tegen Vitesse. Ook een invalbeurt was hem niet gegund. "Dat was plotseling en ik had het niet verwacht, omdat ik het hele seizoen eigenlijk alles heb gespeeld", vertelt het talent tegen De Telegraaf. "Daardoor was het lastig te accepteren. Ik deed het naar mijn mening goed, al was het vanaf een iets andere positie dan op het middenveld (vanaf de linkerkant, red.). Ik hoop dat het niet blijvend is. Dat heb ik zelf in de hand, maar ook weer niet."

Een andere tegenvaller voor de middenvelder was dat hij niet werd opgeroepen voor Oranje. "Ik was wel een beetje teleurgesteld dat ik er niet bij zat. Ik had er ergens wel op gerekend, omdat ik er de vorige interlands wel bij was. De wedstrijden tegen Bulgarije en Italië waren beiden iets groots, waar ik echt naar uitkeek", aldus Ramselaar, die met PSV zaterdagavond tegen Sparta speelt. "We hebben de tweede plek nu weer volledig in eigen hand (het verschil is twee punten, red.). Voordat wij zelf tegen Ajax spelen (23 april) treffen zij Feyenoord ook nog morgen. Ik ben benieuwd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen