Dzeko matchwinner tegen Empoli, Lazio klopt Sassuolo

1 april 2017, 23:56

Met Edin Dzeko in de hoofdrol heeft AS Roma drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Empoli. Door twee doelpunten van de spits uit Bosnië-Herzegovina versloeg de Romeinse club de laagvlieger zaterdag met 2-0 in het Stadio Olimpico.

Dzeko opende in de twaalfde minuut de score. De aanvaller tikte de bal in het doel na een corner. Elf minuten na de pauze was Dzeko ook verantwoordelijk voor de 2-0. Ditmaal scoorde hij nadat Mohamed Salah het leder had breed gelegd met zijn hoofd. AS Roma, waar Kevin Strootman afwezig was wegens een schorsing, heeft nu vijf punten minder dan koploper Juventus en vijf punten meer dan nummer drie Napoli. Juventus en Napoli staan zondag (aftrap 20.45 uur) tegenover elkaar in Napels.

Lazio, de nummer vier van het klassement, won eerder op de dag met Stefan de Vrij en Wesley Hoedt in de basis met 1-2 bij Sassuolo. Domenico Berardi bracht de thuisclub in de zestiende minuut uit een penalty op 1-0, maar Ciro Immobile en Andrea Consigli kantelden daarna de score. Laatstgenoemde, de keeper van Sassuolo, werkte de bal in de 83ste minuut in eigen doel. Timo Letschert bleef op de bank bij de gastheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen