Ten Hag blij met invallers: "De bank laat het weer zien"

2 april 2017, 09:23

Erik Ten Hag zag FC Utrecht met 2-0 winnen van Willem II mede dankzij een doelpunt van invaller Richaïro Zivkovic. De trainer vond beiden uitstekend spelen en is blij dat zijn reserves bijna wekelijks tonen waar ze toe in staat zijn. 

Ten Hag was na afloop dan ook tevreden. "We hebben de hele wedstrijd misschien maar één kans weggeven. Het was een zakelijke overwinning. Het belangrijkste is nu dat we ons kwalificeren voor de play-offs. We staan vierde en dat willen we blijven", noemt de trainer tegenover FOX Sports het doel voor de laatste weken. Wel ziet hij dat er nog verbeteringen mogelijk zijn. "In de omschakeling waren we de bal vaak snel kwijt. Terwijl balvast zijn normaal gesproken echt een kwaliteit van ons is."

Mede vanwege het balverlies besloot Ten Hag om Nacer Barazite te brengen. De aanvaller speelde een grote rol bij de 2-0 van Zivkovic. "Nacer brengt rust, dat is zijn kracht. Het is heel goed dat ze als invallers belangrijk zijn. De bank laat het weer zien. Ze speelden allebei uitstekend. Het was de impuls die we nodig hadden", aldus Ten Hag, die verwacht dat het mentale aspect belangrijk gaat worden in de laatste weken van de competitie. "Voor iedere ploeg gaan er nu belangen spelen en dan krijg je wedstrijden met heel veel strijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen